עתיד פתרונות הביטוח לפרישה - קרנות הפנסיה וביטוחי החיים Marquee  טיפ 5   - עדכונים וטיפים מאתר ביטוח על בטוח
               

פייסבוק דף האתר

ביטוח בבלוג

היום :

 

ביטוח - דף הבית I

 

טיפ השבוע I

הוסיפו למועדפים I

צרו קשר I

טיפ השבוע ינואר 2025  I

הטיפים של היועצת קטיה שורצמן

 

 

יועצת הביטוח קטיה שורצמןבעלת ותק של 45 שנה בענף הביטוח הכללי, מתמחה בניהול סיכונים, מתן הרצאות הדרכה, ייעוץ לאתרי אינטרנט, פיתוח פוליסות, חו"ד מומחה, ניהול תביעות ועוד.

 

היועצת קטיה שורצמן

יועץ  ניהול סיכונים בביטוח כללי

הקמה וניהול  אתרי ביטוח


  


אין להעתיק את הטיפים, לפרסמם או לעשות בהם כל שימוש אחר

  כל הטיפים לשנת 2025

 

 כתבת השבוע: הצורך בדירוג סוכני ביטוח 

 

 רו"ח צבי ליבושור פורש מהראל

מאת:  מאת קטיה שורצמן יועצת לניהול סיכונים, מנהלת תביעות מבוטחים ומבטחים, מרצה, מנהלת אתרי ביטוח ומנסחת פוליסות

 

 

רו"ח צבי ליבושורבתחילת ינואר 2025 הודיע רו"ח צביקה ליבושור, כי הוא פורש מקבוצת הביטוח המובילה, הראל וזאת לאחר השלמה של מיזוג והטמעה של עסקי חברת הביטוח שירביט בחברת הראל אשר רכשה את הפעילות של חברת שירביט.

 

רו"ח ליבושור נחשב כמומחה ומנהל בכיר פעיל בעולם הביטוח הכללי בישראל והוא בעל וותק של  יותר מ-50 שנים בענף הביטוח.

 

שימש בין היתר כמייסד ומנהל של קבוצת שחר, מנכ"ל חברת שלמה ביטוח, מנכ"ל שירביט, מנכ"ל של סוכנות מדנס ומנכ"ל חברת יורופ אסיסטנס אשר היה בין מקימיה.

 

רו"ח ליבושור, כיהן בעברו בתפקידים בכירים גם בקבוצת "מגדל", שם עמד בראש התביעות וביטוח משנה של "המגן".

 

בשלוש השנים האחרונות שלפני פרישתו מהראל שימש משנה למנכ"ל הראל ומנהל חטיבת שירביט ועסק במיזוג עסקי שירביט, סוכניה ועובדיה להראל, לאחר שהראל רכשה את הפעילות הביטוחית של שירביט.

 

 

 

כל זכויות התוכן שמורות לקטיה שורצמן ולהוצאת "הסעיפים הגדולים" © Copyright