היום :

 

ביטוח - דף הבית I

 

טיפ השבוע I

הוסיפו למועדפים I

צרו קשר I

 

ליברה בדרך לבורסה

היועצת קטיה שורצמן

יועצת הביטוח קטיה שורצמן

 

פתרונות ניהול סיכונים לחברות יזמים, קבלנים ויועצים

 

יכול להיות שאתם צודקים... לאתר היועצת Z
 


הרשמה לטיפים מהאתר

הרשמה לטיפים מאתר הביטוח

 קבלו את הטיפ השבועי,  לתיבת הדוא"ל שלכם - ללא תשלום

 

 

 

 

שם פרטי

 

 

שם משפחה

 

 

דואר אלקטרוני

 

 

תפקיד

 

 

חברה

 

   

 

 

 


  

דחו את תביעתכם - אל תהמרו על עצת חינם

 

ליברה בדרך להנפקה

 

 

אתי אלישקוב, מנכ"לית ומייסדת ליברה

חברת הביטוח הדיגיטאלית ליברה בניהולה ומיסודה של אתי אלישקוב בדרך לבורסה לניירות ערך בתל אביב.

 

החברה פרסמה תשקיף להנפקה ראשונה לפי שווי של 450 מיליון ₪ המציג רווח לפני מס של 4.4 מיליון ₪ לרבעון הראשון של 2021. ההון העצמי של החברה הסתכם בכ- 40.0 מיליון ₪ ברבעון הראשון של 2021.

 

ביטוחי החברה נכון להיום כוללים כ 200 אלף פוליסות שהופקו לכ 100 אלף מבוטחים. ביטוחי החברה בשלב זה כוללים ביטוחי רכב דירות ועסקים קטנים.

 

לפי ההודעה לבורסה לניירות ערך: "הגידול ברווח לתקופה של שלושה חודשים שהסתיימה ביום 31 במרס 2021, לעומת התקופה המקבילה אשתקד, נובע בעיקר מגידול בהיקפי הפעילות העסקית של החברה אשר הביא לגידול בפרמיה המורווחת ומהכנסות מעמלות מבטחי משנה מורווחות, מעבר לגידול בהוצאות הקבועות וההוצאות המשתנות של החברה."

 

במצגת למשקיעים, הוצגו נתוני ביטוח המשנה של החברה שעומדים כיום על 75% - 80% מתיק הביטוח של החברה בביטוח משנה יחסי (פרופורציונלי) לפי משתתף מבטח המשנה בשיעור זהה בפרמיה ובסיכון. ביטוח המשנה לביטוח חובה כולל גם ביטוח אקסס לתביעות מעל 5 מיליון ₪ וביטוח משנה לקטסטרופות גם הוא אינו יחסי מסוג קאט. בשנים הראשונות של פעילות החברה 2018 עד 2020 נערך ביטוח המשנה של החברה בחברת סוויס רי אולם החל מחודש אפריל 2021 לאור הגידול בפרמיה נוספו חברות ביטוח משנה נוספות וחלקה של סוויס רי כיום עומד על 50%. מרבית חוזי ביטוח המשנה של החברה הם עד חודש דצמבר 2022 ובנוסף לסוויס רי התקשרה ליברה עם שמונה חברות ביטוח משנה נוספות.

 

 

כל זכויות התוכן שמורות לקטיה שורצמן ולהוצאת "הסעיפים הגדולים" © Copyright